Når man skal lave kage eller muffins bliver det næsten altid bedre med noget citron smørcreme, også kaldet frosting. Denne smørcreme passer sig særligt godt til friske kager, med frugt eller citron.
Det er naturligvis også muligt at bruge den til vores muffins med chokoladestykker, eller vanilje muffins, men citron kager og muffins er nu engang det bedste. Hvis du skal bruge en god smørcreme til af disse skulle du hellere tage et kig på vores chokolade smørcreme.
Man kan lave smørcreme på utroligt mange måder. De mest populære er umiddelbart chokolade og vanilje frosting, men der findes også andre. Et eksempel på en anden rigtig lækker smørcreme til kage er kanel frosting. Det passer perfekt til en kanelkage, som lige mangler det sidste.
Smørcreme til Muffins Og Kage
Da jeg først prøvede denne smørcreme blev jeg overrasket over hvor godt den smager til de fleste kager. Den er meget anderledes fra en almindelig smørcreme, selvom mængden af citron ikke er enorm.
Den smager stadig af rigtig meget, men ikke så meget, at den overdøver smagen af din kage eller muffin. Så hvis du gerne vil lave dine muffins om til cupcakes, eller gøre en kedelig kage helt fantastisk, så har du fundet den perfekte smørcreme.
Citron Smørcreme Til Muffins
Ingredienser
- 230 g Blødt smør
- 2 spsk Fløde 38%
- 540 g Flormelis
- 3 spsk Citronsaft
- 2 tsk Citronskal
Farve (valgfri)
- 1 dryp Gul farve
Sådan gør du
- Tilføj smør til stor skål, og pisk det indtil cremet. 2 min.
- Tilføj flormelis, citronskal, saft, og fløde mens din håndmixer kører langsomt.
- Øg hastigheden på din handmixer til max, og pisk i 3 minutter.
- Så er den færdig. Du kan smage til med en smule salt.
Passer perfekt til lemon kager