Go Back
+ servings
Cheesecake Uden Husblas
Udskriv
4.1 fra 31 stemmer

Klassisk Cheesecake Uden Husblas

Klassisk no-bake cheesecake uden husblas, med et hint af citron. Den skal ikke bages, men det tager nogle timer før den er klar, da den skal køle.
Forb. tid20 min
Tilb. tid1 t
Samlet tid4 t 20 min
Ret: Cheesecake
Køkken: Amerikansk
Tags: cheesecake, klassisk, uden husblas
Portioner: 10 portioner
Kalorier: 300kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

Cheesecake Fyld

  • 680 g Flødeost Den med højest fedtprocent
  • 300 ml Fløde 38%
  • 120 g Flormelis
  • 60 g Cremefraiche
  • 2 tsk Citronsaft
  • 2-3 tsk Vaniljesukker

Cheesecake Bund

  • 200 g Digestive kiks
  • 110 g Smør Smeltet
  • 110 g Brun Farin
  • 1 knivspids Salt

Sådan gør du

Cheesecake Bund

  • Tilføj dine kiks og sukker til en foodprocessor og blend godt.
  • Dernæst tilføjer du blødt smør til foodprocessoren, og blender til det bliver en klump.
  • Tag din springform (ca. 23cm) og giv den noget fedtstof, eller bagepapir i bunden, men kun i bunden.
  • Tag din kiksemasse og fordel på bunden af springformen. Primært i bunden, men du kan også skubbe det en smule op af siderne.
  • Sæt din cheesecake bund i køleskabet, indtil den skal bruges igen.

Cheesecake Fyld

  • Kom fløden i en skål, og blend med en håndmixer, i 4-5 minutter. Sæt den til side.
  • I en anden skål piskes flødeost, flormelis, cremefraiche, citronsaft, og vaniljesukker sammen. Det skal piskes i 2-3 minutter. Sørg for der ikke er nogle klumper.
  • Når det hele er pisket godt sammen tilføjer du fløden til resten af ingredienserne, og blander det med en gummi spatel. Det skal bare lige vendes et nogle gange.

Den Færdige Cheesecake

  • Tilføj nu dit cheesecake fyld til springformen, sådan at hele bunden er dækket jævnt.
  • Sæt kagen i køleskabet i mindst 4 timer, så den bliver stiv. Dog er det bedst at lade den køle natten over, eller 12 timer.

Noter

Hvis du skal have gæster i weekenden kan det betale sig at lave den nogle dage i forvejen. Så er du sikker på den er stiv, som den skal være, og smager fantastisk.