Go Back
+ servings
aubergine dip opskrift
Udskriv
5 fra 1 stemme

Aubergine Dip

Aubergine dip med græsk yoghurt, som kan bruges til de fleste snacks. Passer perfekt til grøntsager, chips eller brød.
Forb. tid10 min
Tilb. tid45 min
Samlet tid55 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Amerikansk
Tags: aubergine, dip
Portioner: 4 portioner
Kalorier: 59kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 1 stk aubergine
  • 1 fed Hvidløg
  • 1/2 - 1 stk Frisk grøn chili
  • 1/2 håndfuld Persille
  • 1 spsk Olivenolie
  • 1/2 stk Citronsaft
  • 1 tsk Paprika
  • 2 spsk Græsk yoghurt 10% eller mere

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader. Prik nogle huller i auberginen med en kniv. Når ovnen er varm, varmer du den i 45 minutter, indtil den er blevet gylden/sort, og helt blød.
  • Knus hvidløg i en hvidløgspresser og snit din chili fint, samt hakke persillen fint.
  • Tag indmaden fra auberginen og tilføj den til en foodprocessor. Tilføj dernæst de resterende ingredienser fra før, samt olie, citronsaft, salt og peber.
  • Smag din aubergine dip til, med salt og peber.

Noter

Hvis din aubergine dip ikke smager af nok, er det nok fordi den skal hvile. Lad den hvile 30 minutters tid, og smag derefter til igen. Salt og peber kan du dog hurtigt smage om mangler.