Go Back
+ servings
Cheesecake med Digestive Kiks
Udskriv
4.6 fra 10 stemmer

Cheesecake med Digestive Kiks

Nem no-bake cheesecake med digestive kiks i bunden. Den er baseret på den klassiske cheesecake, og super nem at lave.
Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid4 t 15 min
Ret: Cheesecake
Køkken: Amerikansk
Tags: cheesecake, digestive kiks, nem opkrift, no-bake
Portioner: 10 personer
Kalorier: 346kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 200 g Digestive kiks
  • 75 g Smør Usaltet
  • 400 g Philadelphia flødeost Original Du kan også vælge Philadelphia light, men den fede giver det bedste resultat.
  • 300 g Mascarpone
  • 200 g Flormelis
  • 1 tsk Vaniljesukker

Sådan gør du

  • Tilføj alle dine Digestive kiks til en frysepose, og skub alt luften ud. Dernæst skal alle kiksene bankes til en tyk masse. -Pas på du ikke laver hul i posen.
  • Smelt smør i en lille gryde eller pande, og langsomt tilføj din Digestive kiksemasse. Bland det godt sammen indtil det bliver en masse. Smør dernæst massen i bunden af en springform på 23 cm, og sæt på køl.
  • I en stor skål tilsætter du flødeost og mascarpone, og blandet det godt sammen. Brug gerne en håndmixer til at blande, og samtidig piske luft i blandingen. Løbende tilføjer du flormelis og til sidst vaniljesukker.
  • Tag springform med Digestive kiksebund ud af køleskabet, og tilsæt nu din ostemasse herpå. Her kan du med fordel bruge en kniv eller spatel, så det bliver lige. Når det er gjort dækkes din cheesecake med film, og sættes på køl i 4 timer.
  • Efter din cheesecake er færdig har du muligheden for at pynte den, som du ønsker. Her kan det anbefales med Digestive krummer, eller måske Oreos.

Video

Noter

Denne no-bake cheesecake med Digestive kiks er super nem, og tager ikke særlig lang tid at lave. Dog er det vigtigt den står på køl i mindst 4 timer. Ikke kun gør dette kagen mere stiv, men giver den også mere smag. Så hvis du får gæster i weekenden kan du sagtens starte dagen før.