Go Back
+ servings
rucola pesto opskrift hjemmelavet
Udskriv
5 fra 1 stemme

Hjemmelavet Rucola Pesto

Skøn hjemmelavet rucola pesto med valnødder, parmesan ost, olivenolie og mere! Oplev den autentiske smag.
Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid15 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Italiensk
Tags: grøn pesto, pesto, rucola, rucola pesto
Portioner: 4 personer
Kalorier: 465kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 100 g Rucola salat
  • 80 g Valnødder, uden skal
  • 60 g Parmesan
  • 1 fed Hvidløg
  • 250 ml Olivenolie
  • 2 stk Isterninger Gør den mere flydende, og lettere at blende. Vand kan også bruges.

Sådan gør du

  • Steg valnødderne på en pande i 2-3 minutter.
  • Tilføj alle ingredienserne til en foodprocessor og blend indtil du får den ønskede konsistens.
  • Herefter hældes din rucola pesto på glas, og opbevares i køleskabet.

Noter

Denne rucola pesto vil med sikkerhed blive et hit derhjemme, om det så er til hverdag eller en festlig lejlighed. Du kan sagtens lave den en dag i forvejen, hvilket også giver den mere smag.