Go Back
+ servings
kogte bulgur opskrift
Udskriv
5 fra 3 stemmer

Kogning af Bulgur - Nemt

Her er den bedste måde at koge dine bulgur. Denne bulgur kogning giver den perfekte konsistens og en lækker smag af bouillon.
Forb. tid5 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid25 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Mellemøsten
Tags: bulgur, kogning
Portioner: 4 personer
Kalorier: 178kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 2 dl Bulgur
  • 4 dl Vand
  • 1/2-1 stk Bouillonterning Det er i princippet ikke nødvendigt, men gør dem meget lækrere.

Sådan gør du

  • Bulgur skylles grundigt i en skål. Gør dette 2-4 gange indtil vandet er helt rent.
  • En lille gryde bringes i kog, og bouillonterningen opløses heri.
  • Når bouillonen er opløst hældes dine bulgur i, og koges i 14 minutter, under låg.
  • Efter de 14 minutter fjerner du låget og rører rundt i bulguren. Sæt efterfølgende låget på igen, og lad dem dampe videre i 5-10 minutter.

Noter

Dette er en utrolig nem og lækker måde at tilberede dine bulgur. De kan bruges til diverse andre retter og salater, eller spises alene. Bouillonterningen giver dem nemlig rigeligt med smag. Dog skal de gerne spises indenfor et kort tidsperiode, da de ellers kan blive lidt kedelige.