Go Back
+ servings
ribsmuffins
Udskriv
4.55 fra 11 stemmer

Ribsmuffins - Fyldt Med Ribs

Ribsmuffins med en syrlig smag af friske ribs. Du kan bruge både friske og frosne ribs til denne nemme opskrift.
Forb. tid5 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid30 min
Ret: Dessert
Køkken: Amerikansk
Tags: blåbær, muffin, ribs
Portioner: 12 muffins
Kalorier: 257kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 250 g Hvedemel
  • 250 g Sukker
  • 2 tsk Bagepulver
  • 1/2 tsk Salt
  • 125 ml Mælk
  • 2 stk Æg Store
  • 1 stk Vaniljesukker
  • 115 g Smør
  • 300 g Ribs (Bær)

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader og klargør 12 papirsforme til muffins.
  • I en skål piskes alle de tørre ingredienser sammen.
  • I en anden skål piskes mælk og æg sammen, hvorefter det tilføjes til de tørre ingredienser.
  • Smelt dit smør, og tilføj det nu til blandingen.
  • Rør dine ribs i blandingen nænsomt, så de stadig er intakt.
  • Fordel nu muffin dejen til 12 papirsforme, og pynt eventuelt med rørsukker eller andet.
  • Lad dine muffins bage i 20-25 minutter, eller indtil du kan stikke en kniv i, og den kommer ren op.
  • Herefter skal de blot køle 5-10 minutter.

Noter

Hvis du opbevarer dine muffins i køleskabet kan de holde i 3-4 dage.