Go Back
+ servings
græskarsuppe med kokosmælk
Udskriv
5 fra 5 stemmer

Græskarsuppe Med Kokosmælk

Vegansk græskarsuppe med kokosmælk, med hokkaido græskar. Nem og sund opskrift, som er lav i kalorier.
Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid25 min
Ret: Suppe
Køkken: Amerikansk
Tags: græskar, græskarsuppe, hokkaidosuppe, kokosmælk, suppe, vegansk
Portioner: 4 personer
Kalorier: 187kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 1-2 spsk Olivenolie Eller solsikkeolie
  • 1 fed Hvidløg Presset
  • 4 M Skalotteløg
  • 2 stk Friske chili
  • 1 spsk Citrongræs
  • 500 ml Grøntsag- eller kyllingbouillon Eller en terning, plus 500 ml vand.
  • 350 ml Kokosmælk
  • 475 g Hokkaido græskar

Valgfrit

  • 50 g Solsikkekerner
  • 1 håndfuld Basilikumblade eller persille

Sådan gør du

  • Varm en gryde til lav varme og tilsæt olien.
  • Steg løg, chili og citrongræs i nogle minutter.
  • Tilføj grøntsag- eller kyllingbouillon, samt kokosmælk og hokkaido græskar. Det koges indtil græskar er helt blødt.
  • Med en stavblender blendes hele suppen til den ønskede konsistens.

Noter

Hvis du, ligesom mig, godt kan lide en spicy suppe kan du sagtens tilføje mere chili. Det er blot vigtigt du bruger friske chili, da det ellers ikke giver nok smag. Dertil kan jeg også anbefale noget creme fraiche til toppen.