Go Back
+ servings
tomatsuppe med bacon og friske tomater
Udskriv
4.75 fra 4 stemmer

Tomatsuppe - Friske Tomater og Bacon

Cremet tomatsuppe med friske tomater, bacon og fløde. Den har en rig og fyldig smag, og det er endda også muligt at bruge dåse-tomater.
Forb. tid5 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid20 min
Ret: Suppe
Køkken: Amerikansk
Tags: friske tomater, italiensk tomatsuppe, tomatsuppe med bacon, tomatsuppe med fløde
Portioner: 2 personer
Kalorier: 242kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 2 tsk Olivenolie
  • 1 stk Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 800 gram Friske tomater Eller 2 dåser hakkede tomater.
  • 1 spsk Fløde
  • 2 Skiver Bacon

Sådan gør du

  • I en skål varmes olie, og løg steges i 5 minutter. -Imens skæres dine tomater, så fint som muligt.
  • Tilføj hvidløg og steg i omkring 30 sekunder.
  • Tilføj nu tomaterne og lad suppen simre i 15 minutter.
  • Blend det hele med en stavblender, eller i en foodprocessor, og smid fløden i. Herefter skal suppen smages til med salt og peber, samt evt. oregano.
  • Steg din bacon, og skær den i små stykker. De bruges til at pynte tomatsuppen, samt give en masse smag.

Noter

Selvom det måske virker af meget, bliver det ikke til mange portioner. Det er nemlig rigtig meget væske, og denne opskrift er derfor passende til omkring 2-3, men ikke mere. Desuden kan den også spises kold.