Go Back
+ servings
kaffeglasur opskrift
Udskriv
5 fra 2 stemmer

Kaffeglasur - Nem & Hurtig

Kaffeglasur til kanelkage, chokoladekage, muffins og hvad du ellers kan forestille dig. Lavet af smør, flormelis, kakao og kaffe.
Forb. tid5 min
Tilb. tid0 min
Samlet tid5 min
Ret: Dessert, Smørcreme
Køkken: Dansk
Tags: glasur med kaffe, glasur til kanelkage, kaffeglasur, kanelkage glasur
Portioner: 12 kagestykker
Kalorier: 127kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 50 g Smør Smeltet
  • 250 g Flormelis
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 1 spsk Kakaopulver
  • 4 spsk Kaffe Varm eller kold
  • 1 tsk Kanel Valgfrit

Sådan gør du

  • Tilsæt alle ingredienserne til en skål, og bland godt sammen.
  • Lad den hvile, eller brug med det samme, til at smøre på kage.

Noter

Selvom kaffeglasur bruger kaffe er smagen altså ikke specielt overvældende. Dette er den klassiske og du kan derfor vælge at tilføje mere. Hvis du derimod ikke er så meget til kaffesmagen, kan du jo udelade kaffen og i stedet bruge vand.