kaffeglasur opskrift

Kaffeglasur Opskrift | Til Kanelkage og Kaffekage

Her finder du en simpel kaffeglasur, som kan bruges til diverse kaffekager. Den bruges bedst til en kanelkage, men kan også bruges til andre kaffekager. Det kan være en chokoladekage, eller lignende.

Desuden er dette absolut en af de letteste kaffeglasur opskrifter. Den bruger ganske simple ingredienser, og kan laves hurtigt. Den bruger faktisk kun 5 ingredienser, som du højst sandsynligt allerede har i køkkenet.

Nem Kaffeglasur

Hvis du skal lave en god glasur til diverse kager er kaffeglasuren et godt valg. Den har en meget speciel smag, men er faktisk ganske simpel at lave. Næsten lige så simpel som en chokoladeglasur. Særligt denne opskrift er god, hvis du gerne vil have en hurtig kaffeglasur, som samtidig smager skønt.

Den bruger 5-6 ingredienser, som de fleste allerede har i hjemmet. Du behøver derfor næppe at smutte forbi købmanden. Desuden kan den laves på under 5 minutter, og kan spises med det samme. Bare sørg for kagen ikke er alt for varm, når det lægges på, ellers kan det begynde at smelte.

Perfekt Glasur Til Kaffekager

kaffeglasur ingredienser
Kaffeglasur Ingredienser

Kaffekager er mange ting, men en af de bedste er klart en kanelkage. Præcis denne kage har nemlig en skøn smag i kombination med en kaffeglasur. Her på siden finder du en lækker kanelkage med kaffeglasur, samt en ganske simpel kanelkage uden kærnemælk.

Disse kan spises med eller uden glasur, men er nu engang bedst med. Så hvis du allerede har en opskrift på kanelkage, men mangler den helt rette glasur er dette opskriften for dig. Den kan bruges til kanelkager, men også andre kaffekager.

Hvis det ønskes kan den også bruges til en chokoladekage eller chokolademuffins. Disse er også lækre kager til kaffen. Hvis du mangler inspiration til dit næste kaffebord, burde du også tage et kig på vores chokolade scones.

kaffeglasur opskrift
Udskriv
3.9 fra 10 stemmer

Kaffeglasur – Nem & Hurtig

Kaffeglasur til kanelkage, chokoladekage, muffins og hvad du ellers kan forestille dig. Lavet af smør, flormelis, kakao og kaffe.
Forb. tid5 min
Tilb. tid0 min
Samlet tid5 min
Ret: Dessert, Smørcreme
Køkken: Dansk
Tags: glasur med kaffe, glasur til kanelkage, kaffeglasur, kanelkage glasur
Portioner: 12 kagestykker
Kalorier: 127kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 50 g Smør Smeltet
  • 250 g Flormelis
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 1 spsk Kakaopulver
  • 4 spsk Kaffe Varm eller kold
  • 1 tsk Kanel Valgfrit

Sådan gør du

  • Tilsæt alle ingredienserne til en skål, og bland godt sammen.
  • Lad den hvile, eller brug med det samme, til at smøre på kage.

Noter

Selvom kaffeglasur bruger kaffe er smagen altså ikke specielt overvældende. Dette er den klassiske og du kan derfor vælge at tilføje mere. Hvis du derimod ikke er så meget til kaffesmagen, kan du jo udelade kaffen og i stedet bruge vand.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll til toppen