Nem Chokoladeglasur Opskrift | Glasur af Chokolade

Her finder du opskriften på den nemmeste chokoladeglasur i verden. Faktisk er den så simpel at den kun bruger 3 ingredienser, nemlig kakaopulver, flormelis og vand. Desuden kan du selv justere vandet, sådan at konsistensen bliver helt perfekt.

Det er en nem glasur som kan bruges til alt muligt bagværk, is og andre desserter. Tilmed kan den laves på under 5 minutter, så bliver det altså ikke lettere.

Sådan Laver Du Chokoladeglasur

Når man skal lave en glasur kan det gøres på mange måder. Man kan lave en mere avanceret med smeltet chokolade og smør, som giver en god smørcreme til chokoladekage. Men hvis man bare skal have en ganske simpel glasur med chokoladesmag kan det laves på mindre end 5 minutter.

Det er faktisk så simpelt at du kun skal bruge 3 ingredienser, nemlig flormelis, kakaopulver og vand. Forholdet er således at der skal bruges 1 del kakaopulver til 6 dele flormelis. Det vil altså sige en spsk kakaopulver til 6 spsk flormelis – og herefter tilsættes den ønskede mængde vand.

Det er op til dig hvor meget vand du bruger. Hvis du foretrækker den meget flydende skal du bruge mere, og hvis den skal være meget tyk… Ja, så bruger du mindre. Bare husk langsomt at blande vandet med, da det er lettere at tilføje mere, end at fjerne det igen.

Chokoladeglasur Til Kage Og Is

Chokoladeglasur kan bruges til mange forskellige ting, om det så er blåbærmuffins eller en Daim is. Ja, det er næsten ikke den dessert som ikke kan tåle lidt chokoladeglasur, og det bliver jo ikke nemmere end denne.

Det er tilmed også en god glasur hvis du har lavet en sund opskrift, da det kan give lidt mere smag. Derfor kan den altså også bruges til proteinbarer eller havregrynskager, hvilket jeg kan garantere giver en god smag.

nem chokoladeglasur
Udskriv
5 fra 1 stemme

Nem Chokoladeglasur

Den nemmeste chokoladeglasur i verden, som kun bruger 3 ingredienser. Hvis du skal bruge en hurtig glasur med chokolade er dette et oplagt valg.
Forb. tid5 min
Tilb. tid0 min
Samlet tid5 min
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Tags: chokolade, chokoladeglasur, glasur
Portioner: 1 portion
Kalorier: 353kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 6 spsk Flormelis
  • 1 spsk Kakaopulver
  • Vand Her tilsættes vand indtil du får den ønskede konsistens

Sådan gør du

  • Bland flormelis og kakaopulver
  • Tilføj langsomt vand og bland løbende. Gør dette indtil du får den rette konsistens.

Noter

Chokoladeglasur kan bruges til alverdens kager og muffins. Desuden kan den også holde sig i køleskabet et par dage, hvis du laver for meget.

En kommentar til “Nem Chokoladeglasur Opskrift | Glasur af Chokolade”

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering