Lækker hvidløgsdressing der kan fungere til både salaten, men også den hjemmelavede pizza.
Forb. tid5min
Tilb. tid30min
Samlet tid35min
Ret: Dressing
Køkken: Dansk
Tags: dressing, Hvidløg, hvidløgsdressing
Portioner: 4personer
Kalorier: 58kcal
Forfatter: Alberte Bauerfeld
Ingredienser
200 mlCremefraicheDu bestemmer selv fedtprocent
3spskMayonnaise
3-4stkHvidløgAlt efter hvor kraftfuld
1-2spskCitron
1smulePersilleValgfrit
Sådan gør du
Bland cremefraiche og mayonnaise godt sammen, så der ikke er klumper.
Pres hvidløget i og rør godt rundt.
Tilsæt citron.
Smag til med salt og peber.
Noter
Lad gerne dressingen stå i køleskabet i omkring 20-30 minutter, for at få den kraftige hvidløgssmag frem. Hvis den ikke er kraftig nok efter tiden i køleskabet, put gerne mere hvidløg i og lad den igen stå 20-30 minutter.