Go Back
+ servings
vegansk banankage
Udskriv
3.67 fra 12 stemmer

Vegansk Chokoladekage

Nem vegansk chokoladekage med lækker glasur af chokolade. Det er en skøn vegansk kage opskrift, som kan bruges til enhver begivenhed, da ikke kun veganere er vilde med den.
Forb. tid10 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid40 min
Ret: Chokoladekage
Køkken: Dansk
Tags: banan chokoladekage, nem vegansk chokoladekage, vegansk, vegansk chokoladekage
Portioner: 8 stykker
Kalorier: 234kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 150 g Hvedemel
  • 200 g Sukker
  • 35 g Kakaopulver
  • 1 tsk Natron
  • 1/2 tsk Salt
  • 250 ml Vand Varmt.
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 80 ml Solsikkeolie
  • 1 tsk Æbleeddike
  • 80 ml Chokoladeglasur (Rundt regnet)

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader, almindelig ovn.
  • I et fad på omkring 20x20 centimeter tilføjes hvedemel, sukker, kakaopulver, vaniljesukker, bagepulver og salt.
  • Herefter tilføjes vand, solsikkeolie og æbleeddike. Bland disse sammen.
  • Kagen bages ved 18 grader, i 30 minutter.
  • Efter kagen er afkølet tilføjes der et lag chokoladeglasur. Det er vigtigt at kagen er afkølet inden du tilføjer glasur.

Noter

Denne veganske kage kan spises umiddelbart efter den kommer ud af ovnen. Hvis man ikke får spist det hele kan den desuden sættes på køl, eller fryses.