Go Back
+ servings
keto brød low carb
Udskriv
3.96 fra 49 stemmer

Low-Carb Keto Brød

Nemt og sundt keto brød som low-carb, hvilket er perfekt til vægttab. Trods sundheden smager det nemlig lige så godt som andet brød og boller.
Forb. tid10 min
Tilb. tid1 t
Samlet tid1 t 10 min
Ret: Brød
Køkken: Amerikansk
Tags: brød, keto, low-carb, sund
Portioner: 18 stykker
Kalorier: 122kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Køkkenudstyr

Ingredienser

  • 280 g Mandelmel Eller almindelig hvedemel.
  • 15 g Bagepulver
  • 2.5 g Salt
  • 4 Store Æg
  • 55 g Kokosolie
  • 125 ml Varmt vand

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader, og klargør din brødpande med bagepapir.
  • I en stor skål røres mandelmel(eller hvedemel), sammen med bagepulver og salt.
  • Herefter tilføjer du dine æg, kokosolie og det varme vand. Det hele piskes sammen indtil det danner på luftbobler.
  • Nu skal dejen blot tilføjes til din brødpande, og du har muligheden for at forme det en smule her.
  • Så skal dit low-carb brød i ovnen ved 180 grader i 55-70 minutter. Hvis du ikke er sikker på hvorvidt det er færdigt kan du bruge tandstik tricket, ved at stikke med en tandstik og se om den kommer ren ud. Hvis den gør dette, så er brødet færdigt.
  • Lad nu brødet køle, inden du begynder at tage det ud af brødpanden. Dette kan tage et stykke tid.

Noter

Ikke kun er dette low-carb brød vildt sundt, men også super lækkert. Det smager meget ligesom andet brød, og kan derfor bruges på samme måde. Særligt hvis du er på low-carb diæt kan det være en god ide med noget kyllingpålæg, eller andet protein.