fadølsanlæg til hjemmebrug

Fadølsanlæg til Hjemmebrug | 2 Bedste anlæg til øl

Fadølsanlæg til hjemmebrug kan være svære at finde, men er ikke desto mindre et smart redskab til at brygge og opbevare øl.

Hvad end du forsøger at lave dit eget hjemmebryggeri, bruge det i opskrifter, eller blot medbringe frisk øl til fest, så er et fadølsanlæg hvad du skal bruge. De behøver hverken at være dyre eller kræve meget vedligeholdelse.

Her er de 2 bedste fadølsanlæg til hjemmet, som med sikkerhed vil give mange timers underholdning og bringe glæde til familiefesten.

uKeg fadølsanlæg til hjemmet

uKeg fadølsanlæg til hjemmet

Dette er fadølsanlægget for dig, som gerne vil kunne lave din egen fadøl derhjemme, men ikke ønsker det helt store setup. uKeg anlægget er lille i størrelsen og laver alligevel en helt klassisk fadøl, som man kender den til fester, festivaler, barer osv.

Hjemmebrygning af øl, er blevet meget populært i Danmark. Hvis du er en af de mange danskere som laver sin egen øl, så er dette også et fantastisk produkt. Dette lille fadølsanlæg holder nemlig din hjemmebrygget øl friskt i hele 2 uger.

Samtidig kan det også være du bare ønsker en god frisk fadøl, hvilket også er muligt. Du behøver nemlig ikke selv at lave din øl, men kan derimod vælge at hælde på fra det lokale bryghus. Den giver en frisk øl til enhver tid, og kan endda medbringes til fester, siden den lille størrelse gør den nem at tage med.

I modsætning til mange lignende fadølsanlæg til hjemmet, så har du også muligheden for selv at justere dens kulstofniveau. Så hvis du foretrækker mindre eller mere brus, ja så kan du nemt justere det med dette smarte køkkenudstyr.

Fordele

  • Det er et mini fadølsanlæg som nemt kan tages med til festlige begivenheder.
  • Med en kapacitet på 3,8 liter, skal der ikke hele tiden hældes nyt øl på.
  • uKeg er fremstillet i et stilfuldt design, og kan endda købes i flere farver.
  • Du kan selv styre kulstofniveauet.

Et fadølsanlæg som kan bruges til cider

Med et fadølsanlæg fra uKeg er det faktisk ikke kun fadøl du kan lave, men også cider. Selvom en kold fadøl kan noget på de varme sommerdage, så er der altså også noget helt unikt ved en frisklavet cider.

Samtidig er det ikke alle som er lige glade for øl, så hvis du ønsker at overraske venner og familie til en festlig begivenhed, så er dette en skøn mulighed.

Billigt mini fadølsanlæg til hjemmebrug

Billigt mini fadølsanlæg til hjemmebrug

Et fadølsanlæg til hjemmebrug er karakteriseret ved at være småt og nemt at anvende. I modsætning til de store, er prisen lav og brugervenligheden i top. Det samme er tilfældet for dette Fizzics Draft fadølsanlæg.

Det er lavet på den måde at du indsætter en dåseøl eller flaskeøl, hvorefter anlægget laver denne om til en klassisk fadøl. Dette mini fadølsanlæg formår at lave din almindelige dåseøl om til fadøl ved brug af den såkaldte sonikeringsproces.

Det betyder at den ved hjælp af lydbølger omdanner den naturlige kulsyre til mikroskum. Det resulterer i en lækker fornemmelse på tungen og forbedrer endda øllens aroma. Så det er altså ikke bare et gadget som ser smart ud, men kan faktisk være med til at gøre din almindelige dåseøl til en rigtig fadøl.

Fordele

  • En god pris
  • Omdanner almindelig dåseøl til ægte fadøl
  • Nemt at betjene
  • Billigt i drift

Priser på fadølsanlæg

Der er rigtig stor forskel på hvor meget et fadølsanlæg kan koste. Til professionelt brug, er det ikke unormalt at et fadølsanlæg koster omkring 20.000 kr., men heldigvis kan de købes billigere.

Hvis det blot er til hjemmebrug, så kan det sjældent betale sig at købe et dyrt fadølsanlæg. Af samme grund så vælger de fleste af benytte sig af udlejning, hvis det skal bruges til fest. Dog kan man altså købe små udgaver til billige priser.

For det meste, vil et dyrere anlæg blot tilbyde mere kapacitet. Det er også godt til større forsamlinger, men til eget brug eller små fester, vil et lille være tilstrækkeligt. Fadølsanlægget fra uKeg på 3,8 liter, er eksempelvis et godt bud til hjemmebrug.

Også hvis din øl skal bruges til eksempelvis opskrifter på brød, eller du ønsker at brygge din egen øl, så vil de små fadølsanlæg være nemmere at håndtere.

Skal man købe fadølsanlæg til salg brugt?

Hvis du i stedet ønsker at købe et af de helt store fadølsanlæg, så kan det være en god ide at kigge på et brugt. Ofte er der nemlig virksomheder, som ikke længere skal bruge dem eller måske endda er gået konkurs.

Disse fadølsanlæg bliver derfor solgt billigt, men de store kræver også mere vedligeholdelse. Så bare vær opmærksom på at det kræver noget tid. Desuden er man også nødsaget til at købe store mængder øl og tilbehør, hvis det skal passe til ens anlæg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen