pandekager uden sukker

Pandekager Uden Sukker Opskrift – Hurtige

Leder du efter en nem opskrift på pandekager uden sukker? Her finder du en simpel opskrift, som endda kun består af 5 ingredienser, de fleste allerede har i køkkenet.

Du kan selv vælge hvilken type fedtstof du vil bruge, og sidst men ikke mindst, er opskriften selvfølgelig helt uden sukker.

Pandekager kan laves af alle også dem uden stor kunnen indenfor køkkenet. Du behøver desuden heller ikke det store køkkenudstyr, selvom jeg vil anbefale en god pandekagepande, hvis du regelmæssigt laver pandekager.

Er pandekager uden sukker sunde?

Generelt er det altid sundere at undgå raffineret sukker, altså den rene sukker som kan købes i supermarkeder.

Det gælder for pandekager såvel som andre desserter. Det er altså ikke ens betydende med frugtsukker fra frugt er problematisk, da man her også får fibre og vitaminer.

Men hvad så med pandekager uden sukker? Når det kommer til stykket bliver de ikke specielt meget sundere. De indeholder stadig hvedemel, hvilket ligeledes er et meget raffineret produkt.

Hvis man ønsker et mere kulhydratfrit alternativ, skal man i stedet prøve keto pandekager, som har et minimalt indhold af sukker. Disse er dog oplagte, hvis du egentlig bare er foruden sukker i køkkenet.

Ekstra gode pandekager

Hvis dine pandekager skal være ekstra gode, kan jeg anbefale en pandekagepande fra Coop. Altså en pande som er specielt designet til at lave pandekager!

Med denne får du nemlig det perfekte værktøj til at lave ekstra gode pandekager. Desuden er prisen lav, faktisk lavere end man skulle tro!

pandekager uden sukker
Udskriv
4.67 fra 12 stemmer

Pandekager Uden Sukker

Nem opskrift på pandekager uden sukker. Det er et sundt alternativ til dig, som prøver at skære ned på sukker. Desuden består denne opskrift kun af 5 ingredienser, hvilket gør den til det oplagte valg, hvis udvalget af ingredienser er sparsomt.
Forb. tid5 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid20 min
Ret: Pandekager
Køkken: Dansk
Tags: kager på pande, nemme pandekager, pandekager uden sukker, sunde pandekager
Portioner: 8 pandekager
Kalorier: 112kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Køkkenudstyr

 • Pandekagepande

Ingredienser

 • 100 g Hvedemel
 • 2 stk Æg
 • 320 ml Mælk
 • 1 knivspids Salt
 • 10 g Smør

Sådan gør du

 • I en skål blandes salt og hvedemel sammen.
 • Tilføj nu de 2 æg og 50 ml mælk, hvorefter dejen blandes.
 • Under omrørering tilføjes resten af mælken, indtil du opnår den rette konsistens.
 • Opvarm en pandekagepande, eller almindelige pande, til medium varme. Brug en smule olie eller smør, som fedtstof.
 • Hæld en passende mængde pandekagedej på panden og steg i omkring 30 sekunder, hvorefter den vendes og steges i yderligere 30 sekunder.
 • Fortsæt til alle pandekager er færdige, og server med bær eller is.

Noter

Du kan bruge masser forskelligt tilbehør med dine pandekager. Der er mange som laver pandekager med is og serverer som en dessert. Andre bruger bær eller sirup, hvilket er super godt til morgenmaden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll til toppen