rasmus klump pandekager

Rasmus Klump Pandekager | Opskrift Som På TV

Hvis man har set TV som ung, kender man med sikkerhed til de klassiske Rasmus Klump pandekager, som Mor Klump stabler i store mængder. Opskriften er egentlig meget ens med traditionalle pandekager, men måden de bliver serveret er anderledes.

Det vigtigste når du laver disse pandekager er nemlig at stable dem, præcis som set på TV. Dertil skal der også bruges noget sirup, hvis det skal være helt ægte. Normalt kan man bruge alverdens tilbehør til pandekager, men i dette tilfælde er sirup essentielt.

Dertil er denne opskrift på Rasmus Klump pandekager også super nem at lave. Så det giver god anledning til at tage børnene med i køkkenet, og give dem en oplevelse de aldrig glemmer.

Mor Klump Pandekager

Vi har jo alle sammen set Mor Klump og hendes fantastiske pandekager. Mange af os kender hende fra barndommen, men hun er såmænd stadig i fuld gang til denne dag. Hvis du har børn ved du jo nok at programmet stadig bliver set i stor stil.

Det kan derfor være en sjov ide at give dine børn den oplevelse de har drømt om, mens de har set programmet. Nemlig en kæmpe mængde stablede pandekager. Det er bare lidt mere spændende end nogle vanilje muffins eller citronmuffins, og særligt hvis man er et barn.

Tilbehør Til Rasmus Klump Pandekager

Normalt er der rigtig gode muligheder for tilbehør til pandekager. Du kan bruge alle mulige slags bær, flødeskum, karamel, Nutella. Ja, mulighederne er næsten ubegrænsede. Men når det kommer til Rasmus Klump pandekager er det selvfølgelig essentielt at lave dem præcis som i programmet.

I programmet ser vi Rasmus spise sine pandekager med en masse sirup. I en rustik brun krukke, og det er selvfølgelig også hvad du skal have. Derfor anbefaler vi en lækker sirup til pandekager.

Hvis det bliver lidt kedeligt kan det også være en god ide med en vanilje flødeis. Is er noget fantastisk tilbehør til pandekager, og omvendt. Det kan være alle mulige former is, om det er så er Daim is, eller en almindelig flødeis. Smagen er bare fantastisk.

rasmus klump pandekager
Udskriv
4 fra 9 stemmer

Rasmus Klump Pandekager

Rasmus Klump pandekager som man kender dem fra TV. Smag Mor Klump's pandekager med denne unikke opskrift.
Forb. tid15 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid30 min
Ret: Pandekager
Køkken: Dansk
Tags: pandekager, rasmus klump
Portioner: 4 personer
Kalorier: 227kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

 • 150 g Hvedemel
 • 4 dl Mælk
 • 50 g Smør
 • 3 store Æg
 • 1/2 tsk Salt

Sådan gør du

Dej

 • Tilføj mel og mælk til en skål, hvorefter det piskes sammen. Pisk indtil du får en jævn masse.
 • Smelt smør på stegepande, eller mikroovn, og tilføj de til blandingen.
 • Til sidst tilføjer du æg og salt og pisker det hele grundigt.

Pandekager

 • Opvarm en pande til medium varme og giv den godt med fedtstof.
 • Tilføj dej til panden alt efter hvor store dine Rasmus Klump pandekager skal være. Helst under en dl.
 • Til sidst stabler du dine pandekager på Rasmus Klump maner og giver dem godt med sirup eller syltetøj.

Video

Noter

Her er det selvfølgelig vigtigt at i stabler jeres pandekager præcis som Rasmus Klump ville gøre det. Sådan kan i nemlig få den helt samme effekt som på TV. Hvis du har børn vil du og de med sikkerhed elske det!

1 kommentar til “Rasmus Klump Pandekager | Opskrift Som På TV”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll til toppen