dessert pandekager

Dessert Pandekager Opskrift | Søde Pandekager

Søde dessert pandekager som udgør den perfekte opskrift til begivenheder såvel som en hyggelig aften derhjemme. De har en dejlig sød smag som gør dem perfekte som dessert eller til aftenkaffen.

Trods den søde smag er de stadig gode med tilbehør. Jeg kan anbefale at tilføje ekstra sukker, frugt, bær eller en lækker flødeis. Mulighederne er næsten ubegrænsede når det kommer til pandekagetilbehør. En ting er sikker; disse pandekager passer til det meste søde eller salte tilbehør.

Søde pandekager til dessert

I Danmark har det længe været en sand klassiker med pandekager. De er både nemme, billige og super lækre. Desuden findes der stort set ingen som ikke kan lide pandekager, da det er en meget simpel dessert. Disse dessert pandekager tilbyder alt du forventer til en god dessert.

Jeg anbefaler naturligvis du bruger noget lækkert tilbehør til serveringen. En af mine store favoritter er flødeis, men det kan naturligvis også være frugt eller bær. Hvis du skal have en oplevelse udover det sædvanlige med dine pandekager skal de serveres med hjemmelavet is. Her kan jeg anbefale en almindelig flødeis, eller måske en Daim is.

Pandekager til begivenheder

Det er det bedste ved dessert pandekager, nemlig at man selv vælger topping. Således bliver det ikke monotomt og selv de mest kræsne børn vil elske dem. Derfor kan jeg også klart anbefale disse søde pandekager til børnefødselsdag.

De gør sig naturligvis også godt til enhver anden begivenhed. Server dem til kaffen, eller måske keto kaffe, hvis du skulle kende nogen som følger en LCHF diæt. Hvad end det måtte være, så har disse pandekager sin ret. Hvis du skulle kende nogen som følger en LCHF diæt, kan jeg forresten anbefale mine keto pandekager, så der er noget til alle.

dessert pandekager
Udskriv
3.45 fra 27 stemmer

Dessert Pandekager

Dessert pandekager som har en dejlig sød smag. En rigtig klassisk pandekage, som børn og voksne elsker.
Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid15 min
Ret: Pandekager
Køkken: Dansk
Tags: dessert pandekager, dessertpandekager, gammeldags pandekager, pandekager med sukker, søde pandekager
Portioner: 7 pandekager
Kalorier: 138kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

 • 140 g Hvedemel
 • 1 spsk Sukker
 • 2 stk Æg
 • 300 ml Sødmælk
 • 1 spsk Smør Eller olie.
 • 1 knivspids Salt

Sådan gør du

 • I en medium-stor skål tilføjes hvedemel, sukker og mel. Bland det hele hurtigt sammen, hvorefter æg og sødmælk tilføjes. Pisk nu det hele sammen nænsomt.
 • Fortsæt med at piske dejen nænsomt til det hele er en jævn masse, og tilføj nu lidt smeltet smør, eller olie.
 • Opvarm en stor pande, med god overflade plads. Herefter tilføjes godt med smør til stegningen af pandekagerne.
 • Hæld pandekagerne på panden og lad dem stege indtil de er flotte gyldne. En god mængde pandekagedej er omkring 1 dl.
 • Server pandekagerne med sukker, flødeis eller nogle bær.

Noter

Hvis du godt kan lide dine pandekager ekstra søde er det også muligt at tilføje en ekstra spsk sukker til pandekagedejen. Men pas på det ikke bliver for meget, så de ikke bliver alt for søde eller stive.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll til toppen