keto kaffe

Keto Kaffe Opskrift | Bulletproof Kaffe med Smør

Keto kaffe med smør er blevet en meget populær morgenmad i Danmark og resten af verden. Der er mange som mener at denne high-fat start på morgenen giver dem mere energi og overskud i løbet af dagen. Desuden mener mange også at keto kaffe bidrager til vægttab.

Hvis du gerne vil prøve en anderledes start på dagen er keto kaffe måske noget for dig. Det er nemlig super nemt at lave og mætter rigelig. Du kan tilmed vælge hvorvidt du vil bruge både kokosolie og smør, eller kun smør.

Hjælper Keto Kaffe På Vægttab?

Det lyder måske mærkeligt at kaffe med smør hjælper på vægttab, men der er faktisk mange eksempler på folk som oplever netop dette. Smør og kokosolie indeholder naturligvis mange kalorier, det er næppe overraskende.

Derfor skulle man tro at keto kaffe ville bidrage til vægtforøgelse, men det er altså ikke altid tilfældet. Med bulletproof keto kaffe bliver man nemlig fyldt op i starten af dagen, og har derfor mindre tilbøjelighed til at spise usundt resten af dagen. Hvis kaffen ikke er nok kan man naturligvis også spise noget keto brød, eller anden lignende morgenmad.

Desuden er der mange som dagligt spiser en keto diæt, som mener at diæten giver mere energi og overskud. Der er naturligvis argumenter for og imod, men ikke desto mindre er der altså mange som oplever vægttab med keto kaffe og diæten generelt.

keto kaffe
Udskriv
3.5 fra 6 stemmer

Keto Kaffe med Smør

Keto kaffe med smør og olie, som også kaldes bulletproof coffee. Den er fyldt med fedtstoffer og giver hurtig start på morgenen.
Forb. tid5 min
Tilb. tid4 min
Samlet tid9 min
Ret: Kaffe
Køkken: Amerikansk
Tags: bulletproof kaffe, glasur med kaffe, keto, keto kaffe
Portioner: 1 kop
Kalorier: 164kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 1 kop Sort kaffe
  • 1 spsk Smør
  • 1 spsk Kokosolie

Sådan gør du

  • Bryg kaffen som normalt.
  • Hæld kaffen i en blender og blend det sammen med smør og kokosolie.
  • Keto kaffen er færdig når det hele er blandet og den er dejlig luftig.

Noter

Hvis du foretrækker mere smør og mindre kokosolie kan du bare udskifte. Hvis du ikke har kokosolie kan den også laves på smør alene.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll til toppen