marinade til svinekød

Marinade til Svinekød Opskrift | Koteletter, svinemørbrad mm.

Lækker opskrift på marinade til svinekød, som skal en tur på grillen. Opskriften kan bruges til koteletter, svinemørbrad og meget andet kød af gris.

Marinaden egner sig særligt godt til grill, grundet det høje indhold af sukker fra honningen.

Dit svinekød skal trække i mindst 2 timer, men det giver heldigvis rigelig tid til at lave et lækkert groft brød, som kan serveres ved siden af kødet.

Bedste marinade til svinemørbrad

Den bedste marinade til svinemørbrad er både sød, saltet og lidt bitter. Til trods for at svinemørbrad er rimelig fedtfattigt kød, så har den nemlig en fed smag.

Man får altså det bedste fra alle verdener. I dette tilfælde er det en honning sennep marinade til svinekød på grillen.

Dog kan man også lave en salat med svinekød, som bruger en honning og sennep dressing.

Marinade til alt svinekød

Som hovedregel, så er der bare nogle ingredienser, som gør sig godt til svinekød. En lækker marinade bestående af honning, sennep og soya, er altid et hit.

Du kan endda lave denne helt uden olie, hvilket gør den mere kalorielet end normalt. Den har naturligvis stadig en del sukker fra honning, men stadig.

Så hvis du leder efter en fedtfattig og velsmagende marinade til koteletter, svinemørbrad eller andet svinekød, så er dette lige opskriften for dig.

marinade til svinekød
Udskriv
5 fra 2 stemmer

Marinade til Svinekød, Koteletter mm.

Opskrift på marinade til svinekød, såsom svinemørbrad og koteletter på grill. Opskriften er baseret på honning, sennep og krydderier. Denne marinade er desuden helt uden olie, hvilket gør den kalorielet.
Forb. tid5 min
Tilb. tid6 min
Samlet tid11 min
Ret: Marinade
Køkken: Amerikansk
Tags: grillmarinade, marinade til koteletter, marinade til svinekød, marinade til svinemørbrad
Portioner: 1 portion
Kalorier: 490kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 120 ml Honning
  • 120 ml Sennep
  • 2 spsk Soya
  • 2 fed Hvidløg Presset
  • 1 tsk Rosmarin Tørret
  • 1 tsk Timian Tørret

Sådan gør du

  • I en skål blandes alle ingredienser godt sammen. Husk at tilsætte både salt og peber. Du kan eventuelt putte alle ingredienserne et glas med låg og ryste det sammen.
  • Læg din svinemørbrad, kotelet, eller andet svinekød ned i pose. Tilsæt nu marinaden og lad den trække i 2-8 timer.

Noter

Jeg vil anbefale at du giver dit svinekød rigeligt med marinade, og lader den trække i så lang tid som muligt. 24 timer giver et godt resultat, om det så er marinade til koteletter, svinemørbrad eller andet svinekød.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll til toppen