honning sennep dressing

Honning og Sennep Dressing Opskrift | Salatdressing

Leder du efter den perfekte salatdressing med honning, sennep, olie og citron? Så er du kommet til den helt rigtige side, da denne opskrift har det hele. Det er altså en dressing opskrift som kombinerer det bedste fra alle verdener. Du får noget sødt, surt, fedt og masser smag af sennep.

Det er en utrolig dynamisk dressing forstået på den måde at den kan bruges til de fleste salater. Hvad end du skal have en ganske simpel salat eller en pastasalat, så kan du altså stole på honning og sennep dressing passer perfekt. Du har måske allerede prøvet en købt “honey mustard dressing”, og denne er meget lignende, bare bedre.

Salatdressing med honning og sennep

Hvis du mangler en dressing til salat som har det hele, er det en honning og sennep dressing du skal bruge. Den er baseret på olie og indeholder desuden også citron. Man får altså det bedste fra alle verdener.

Det søde fra honningen, syre fra citronen, fedmen fra olie og lidt stærkt fra sennep. Således er det altså den perfekte vinaigrette dressing til mange typer salater. Jeg har faktisk også en meget lignende opskrift på balsamico dressing. Dog er denne en mere klassisk honning og sennep dressing.

Så hvis du ikke allerede har prøvet kræfter med denne type dressing, så er det bare at komme igang. Den er nemlig super nem at lave og giver lidt mere smag end en traditionel olie eddike dressing. Så giv den et forsøg.

Hvis det er en salatdressing du skal lave er dette et godt bud. Til skaldyr skal du derimod bruge min opskrift på hummer dressing eller en god dressing til tunmousse.

honning sennep dressing
Udskriv
4.2 fra 10 stemmer

Honning Sennep Dressing

Den perfekte honning sennep dressing, som udgør en skøn salatdressing. Dressingen bruger godt med honning, sennep, olie og citron, hvilket er den perfekte kombination.
Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid10 min
Ret: Dressing
Køkken: Amerikansk
Tags: honey mustard dressing, honning dressing, honning sennep dressing, salatdressing
Portioner: 5 personer
Kalorier: 107kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 2 spsk Honning
  • 2 spsk Sennep En stærk Dijon sennep.
  • 60 ml Olivenolie Gerne en med masser smag.
  • 40 ml Citronsaft Juster selv smagen.
  • 1 knivspids Salt
  • 1 knivspids Peber

Sådan gør du

  • Alle ingredienserne tilføjes til et mindre eller mellemstort opbevaringsglas. Tilføj herefter lidt salt og peber.
  • Sæt låget på glasset og ryst grundigt. Smag gerne til med salt og peber igen.
  • Spis med det samme, eller sæt på køl til senere.

Noter

Hvis du opbevarer din honning sennep dressing i et godt opbevaringsglas kan den holde op til 7 dage i køleskabet. Det er vigtigt glasset er fuldstændig lufttæt, hvilket er hvorfor du skal vælge et  af god kvalitet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll til toppen