salatdressing opskrifter

Salatdressing Opskrifter | Bedste Dressinger til Salat

Hvis du leder efter den helt perfekte salatdressing til din næste salat er du kommet til det rette sted. Her finder du nemlig en samling af alle de bedste dressinger til salater, hvilket inkluderer både vinaigrette dressinger og de yoghurtbaserede.

Dressingen er måske en af de vigtigste ting, når det kommer til at lave salat. Det er nemlig denne som bringer alle de skønne friske smage sammen. Dertil kan der altså være stor forskel på hvilken salatdressing man skal bruge.

Vil man gerne lave en særlig frisk salat er det oplagt med en vinaigrette, som altså er en olie-eddike baseret salatdressing. Det giver nemlig en lækker smag til salaten, uden at overtrumfe smagen fra de friske ingredienser. Desuden tilbyder disse en syrlighed der tager salaten til det næste niveau.

Bedste salatdressinger

Herunder finder du en samling opskrifter på salatdressinger, som gør sig utrolig godt til de fleste salater. Hvad end du skal bruge en dressing til en frisk kålsalat, pastasalat eller måske endda en der kan bruges til grøntsagstænger, kan du finde noget her.

Ligesom med alle opskrifter kan du sagtens selv justere proportionerne, sådan at du får præcis den smag du ønsker. Det er altså grundopskrifter, hvor jeg håber du selv vil prøve at eksperimentere og justere den helt perfekt til dine smagsløg.

Olie-eddike vinaigrette dressing

Olie-Eddike Dressing
Vinaigrette olie-eddike dressing opskrift til salat eller en frugtsalat. Denne vinaigrette bruger kun 2 primære ingredienser, men smager alligevel fantastisk.
Gå til Opskrift
olie eddike dressing

Olie-eddike dressing er den måske mest klassiske salatdressing. Den hører under hvad man kalder en vinaigrette dressing, hvilket altså er en dressing med eddike og olie. Der findes mange forskellige typer eddike som alle sammen har hver deres unikke smag.

I denne opskrift har du selv muligheden for at vælge den eddike du bedst kan lide. Man kan vælge en ganske simpel, eller en med masser smag. Hvad end du foretrækker æbleeddike eller noget helt andet, så kan du med sikkerhed lave en lækker salatdressing med denne opskrift.

Viganrette er en utrolig alsidig dressing som kan bruges til de fleste friske salater. Således egner den sig altså godt til en frisk kålsalat, men mindre godt til en pastasalat.

Honning og sennep dressing

Honning Sennep Dressing
Den perfekte honning sennep dressing, som udgør en skøn salatdressing. Dressingen bruger godt med honning, sennep, olie og citron, hvilket er den perfekte kombination.
Gå til Opskrift
honning sennep dressing

Honning sennep dressing er blevet en utrolig populær dressing i nyere tid. Du har med sikkerhed set den blive brugt til mange af de færdig salater man kan købe rundt omkring i landet. Den gør sig nemlig godt til både friske salaer og pastasalater.

Man kan lave en honning sennep salatdressing på mange måder, men jeg mener at den opskrift du finder herover er særlig god. Proportionerne er nemlig helt perfekte, og du kan nemt justere smagen.

Balsamico dressing med honning

Balsamico Dressing Med Honning
Lækker balsamico dressing med honning og citronsaft, som gør sig godt til salater, såsom rødkålsalat eller rucola salat.
Gå til Opskrift
balsamico dressing opskrift

Balsamico dressing er perfekt, hvis man ønsker en særlig kraftfuld smag. Navnlig fordi den indeholder balsamico, hvilket er en yderst koncentreret eddike fyldt med smag. Med de rette proportioner giver den således ikke kun syrlighed med også meget unik smag.

En balsamico dressing er en skøn dressing til friske salater, hvor man gerne vil spare på kalorierne. Den kraftfulde smag betyder nemlig man ikke behøver særlig store mængder. Trods det er sundt indeholder olivenolie mange kalorier, men du kan heldigvis begrænse indtaget når du bruger denne kraftfulde salatdressing.

Ranch dressing til salat

Ranch Dressing
Opskrift på den klassiske amerikanske ranch dressing, som kan bruges til salat, burger, grøntsager, chips og meget mere.
Gå til Opskrift
ranch dressing

Du har med sikkerhed hørt rigtig meget om denne dressing, men måske aldrig prøvet den selv. Hvis man rejser en tur til USA, vil man hurtigt opleve at ranch dressing er overalt. Amerikanerne er vilde med den, men den har aldrig rigtig fået fremgang i Danmark.

Det syns jeg egentlig er lidt synd, for det er nemlig en super lækker dressing. Desuden kan den altså bruges til mange forskellige ting. Denne liste handler om salatdressing, og den kan således også bruges til dette. Dog kan den altså også bruges til dyppelse af grøntsager, kulligevinger og alverdens andre ting!

Dertil kan man altså lave den på mange måder. Ønsker du den skal være fed og kraftig kan du bruge masser af mayonnaise, hvilket giver en skøn smag. Skal den derimod være dressing til en sund salat kan man i stedet bruge en græsk yoghurt med et lavt fedtindhold.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen