Ranch Dressing Opskrift | Perfekt til Salat og Chips

Her finder du opskriften på den klassiske ranch dressing, som du måske allerede har set og hørt meget om. Hvis man har været i USA, vil man nemlig opleve at dette er en yderst populær dressing som bruges i alt. Nu har du chancen for at prøve den selv!

Ranch dressing er perfekt til grøntsager, chips og salater. Den er baseret på ingredienser som kærnemælk, græsk yoghurt, mayonnaise samt meget andet. Hvis du har mod på det, kan du også lave en hjemmelavet salatmayonnaise og bruge denne til opskriften.

Klassisk Amerikansk Ranch Dressing

Ranch dressing er en ægte klassiker indenfor amerikanske opskrifter. Derovre er det en meget anvendt dressing, som kan findes på de fleste resturanter. Der er også en grund til præcis denne opskrift er blevet så populær, den smager nemlig fantastisk.

Den er naturligvis mere fed end en olie-eddike dressing eller balsamico dressing, men ikke desto mindre kan den bruges til mange formål. Hvis du mangler en god dip til chips eller grøntsager, så er dette et rigtigt godt bud.

Hvis man skulle sammenligne ranch dressing med noget dansk tilsvarende ville det nok være en Holiday dip. Den er nemlig også rigtig god til grøntsager eller chips, med den store forskel at den ikke passer til salat. Det samme gør sig gældende for en dild dip.

ranch dressing
Udskriv
5 fra 1 stemme

Ranch Dressing

Opskrift på den klassiske amerikanske ranch dressing, som kan bruges til salat, burger, grøntsager, chips og meget mere.
Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid10 min
Ret: Dressing
Køkken: Amerikansk
Tags: amerikansk dressing, burger dressing, dild dressing, ranch dressing, salatdressing
Portioner: 2 portioner
Kalorier: 484kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 120 g Græsk yoghurt
  • 70 ml Kærnemælk
  • 3 spsk Mayonnaise
  • 1 1/2 tsk Citronsaft
  • 1 tsk Sennep
  • 1/2 tsk Løgpulver
  • 1/4 tsk Hvidløgspulver
  • 1 spsk Purløg

Sådan gør du

  • Purløg hakkes fint.
  • I en står skål tilføjes alle ingredienserne, og blandes godt sammen med en ske.
  • Lad din ranch dressing trække i nogle minutter, hvis den skal have en mere kraftig smag. Det er ikke et krav og den kan sagtens spises umiddelbart efter blandet.

Noter

Hvis den skal have masser smag anbefaler jeg den trækker en time i køleskabet. 

Skriv en kommentar