pulled pork marinade

Pulled Pork Marinade | Hurtig BBQ Marinade

Når man spiser pulled pork er kødet i centrum og man skal derfor have en god pulled pork marinade. Med denne opskrift får du den perfekte BBQ marinade, som samtidig kan laves på under 5 minutter.

Marinaden indeholder alt hvad pulled pork skal bruge, for at give det bedste resultat. Den bruger eddike, røgsmag, brun farin og ketchup, blandt andre. Det er nemlig de aboslut bedste og vigtigste ingredienser, når det kommer til BBQ marinade.

En pulled pork burger skal ikke have en fancy teriyaki sauce eller gyros marinade. Nej, den skal nemlig bruge den helt klassiske BBQ marinade, som du finder lige her.

Hurtig BQQ marinade til pulled pork

Pulled pork er måske en af de lækreste retter man kan lave. Det er fyldt med smag, og desuden en hyggelig aktivtiet, siden det tager hele dagen. Mange vælger at stå tidligt op om morgenen, eller endda natten, sådan at den kan få massere tid i ovnen.

En pulled pork skal nemlig gerne have omkring 12 timer, hvis ikke mere. I mellemtiden kan man gå i boligen og nyde duften, hvilket man ikke kan klage over. Kødet i sig selv har meget smag, men en god BBQ marinade eller dressing opskrift er dog nødvendig.

Amerikansk pulled pork marinade

Med en god pulled pork marinade, får du nemlig mest mulig smag. Denne pulled pork marinade er baseret på BBQ og er desuden utrolig nem. Den skal hverken trække eller opvarmes.

Selvom du kan spise denne pulled pork marinade umiddelbart efter den er lavet, kan det godt betale sig at lade den trække. Hvis du lader den trække i 30-60 minutter, vil du få en utrolig smagsfyldt marinade.

Hvis du skal have den helt store amerikanske oplevelse, kan jeg også anbefale en ranch dressing. Den kan nemlig bruges til alt lige fra salatdressing til dip og er den aboslut mest populære dressing i USA.

pulled pork marinade
Udskriv
4.6 fra 5 stemmer

Pulled Pork Marinade

Kraftfuld pulled pork marinade med BBQ smag. Den er super nem at lave og bruger enkle ingredienser, som de fleste har i køkkenet. Hvis du mangler en hurtig BBQ marinade til din pulled pork, er dette opskriften for dig.
Forb. tid2 min
Tilb. tid3 min
Samlet tid5 min
Ret: Marinade
Køkken: Amerikansk
Tags: BBQ mariande, BBQ sauce, BBQ sovs, pulled pork marinade, pulled pork sauce
Portioner: 4 portioner
Kalorier: 115kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 180 g Ketchup
  • 2 spsk Brun farin
  • 1 spsk Worcestershire sovs Eller sojasovs.
  • 1 spsk Hvidvinseddike Eller en anden eddike.
  • 2 tsk Paprika
  • 1/2 tsk Cayennepeber (Valgfrit) Chili kan også bruges.

Sådan gør du

  • I en skål tilføjes alle ingredienser og piskes grundigt sammen.
  • Tilpas marianden til din smag, eller spis med det samme.

Noter

Du får det bedste resultat ved at lade marianden trække. 30-60 minutter er rigeligt, men jo længere tid jo mere smag får den.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll til toppen