Tortilla Presse – De Bedste Støbejern til Tortilla

En tortilla presse er det perfekte redskab, hvis du gerne vil lave dine egne tortillas. Det er desværre en madret, hvor vi ofte vælger at købe dem færdiglavet. Det er ærgerligt, siden det både er nemt og sjovt og at lave sine egne tortillas med en presser.

Med et tortilla presse støbejern kan du lave hjemmelavede tortillas som kan bruges til både wrap og tacos. Du kan endda lave disse ved brug af hvedemel og andre ingredienser du allerede har i køleskabet – dog giver majsmel det bedste resultat.

Således kan du altså lave lækker hjemmelavet mexicansk mad hver dag og endda til billige priser. Hvis du har et støbejern gøres det nemlig nemt at lave den perfekte tortilla.

Hvordan bruger man en tortilla presse?

Hvis man gerne vil lave hjemmelavede tortillas bruges et tortilla presse støbejern til at presse dine tortilla. På den måde får de den rette konsistens og tykkelse, sådan at de ikke hverken bliver for tykke eller tynde.

Efter ens tortilla er presset til den rette konsistens, skal den blot have en tur på panden og så kan du lave dine egne tacos. Alternativt kan man bruge en køkkenrulle, men det giver ganske simpelt ikke det samme resultat – jeg snakker af erfaring.

En taco presser til mexicanske opskrifter

Hvis du, ligesom mig, elsker mexicansk mad, så er en taco presser din bedste ven. Med denne får du muligheden for at lave hjemmelavede tacos, som er mindst lige så gode som dem man køber på mexicanske resturanter.

Selvom en taco presser godt kan virke som et “nice to have” køkkenredskab, er det faktisk nødvendigt for at lave tacos. Uden en tortilla presse er det nemlig ikke muligt at lave sine tacos flade nok, hvilket de skal være.

På den måde er der mere plads til fyld, hvilket er den vigtigste del af tacos. Fyldet er desuden super nemt at lave, hvis du bruger en af mine nemme opskrifter.

Bedste tortilla presser støbejern

Der findes rigtig mange tortilla pressere på markedet, men ikke alle er lige gode. Jeg har selv prøvet nogle stykker og endda også købt nogle af en ringe kvalitet. Hvis man vælger en af dårlige materialer, kan det mærkes på det færdige resultater.

Ens tortilla bliver mindre flad og det kan endda være frustrerende at få den af tortilla presser støbejernet igen. Trods at have prøvet nogle stykker, syns jeg selv at have fundet et super godt produkt.

Med dette støbejern kan man lave nogle fantastiske opskrifter!

Bedste tortilla presser støbejern

Med denne tortilla presse får du alt hvad du skal bruge til at lave de bedste tacos. Det er lavet i aluminium, og er lavet med effektivtiet i mente. Det er noget der kan mærkes, siden det bliver utroligt nemt at og hurtigt at lave tortillas.

Du kan desuden købe den til kun 199 kr., hvilket er en rigtig god pris for den kvalitet man modtager.

Køb din tortilla presse til en god pris

tortilla presse støbejern til en god pris

Når det kommer til køkkenudstyr har vi ofte en tendens til at tro det dyreste er bedst. Det er imidlertid ikke altid nødvendigt, og særligt ikke når det kommer til en tortilla presse. Selvom man gerne vil lave den helt perfekte tortilla, hvis man skal lave tacos, er det nemlig et relativt simpelt køkkenredskab.

Det er naturligvis vigtigt man vælger et af en god kvalitet. På den måde er man nemlig sikker på at det holder i lang tid og ikke indeholder usunde kemikalier. Jeg anbefaler eksempelvis ikke at man køber en tortillapresser i plastisk.

Du skal derimod vælge en tortilla presser som er lavet af gode materialer og rigtig i noget som aluminium. Den tortilla presser jeg anbefaler er også lavet i aluminium, hvilket giver et holdbart og funktionelt produkt!

Tortilla presse på 25 cm eller 20 cm?

Ligesom med så mange andre køkkenredskaber, er det vigtigt at du vælger den rette størrelse. Valget afhænger meget af hvad den skal bruges til dine egne præferencer. Hvis du gerne vil bruge den til at lave store fyldige wraps, så skal du bruge en på mindst 25 cm.

Er det derimod mere til mindre tacos kan du sagtens nøjes med en 20 cm, men jeg anbefaler dog at du vælger en større. Det er nemlig nemt at lave små tortillas med et stort støbejern, da du bare kan bruge mindre dej.

Det er pludselig mere besværligt, hvis du gerne vil lave en stor, men kun har en tortilla presser på 20 cm. Så vælg med omhu, da du ellers kan risikere at skulle købe en ny inden alt for længe.

En ting er nemlig sikker, når du først har anskaffet til jern til tortillas, vil du med sikkerhed benytte det regelmæssigt. Der er meget få madretter som er mere lækre og simple end tortillas i form af wraps eller tacos.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen