bedste banankage opskrifter

Bedste Banankage Opskrifter | Sundt og Usundt

Jeg har lavet en del banankager i mit liv, og her finder du en samling af nogen af de bedste banankage opskrifter jeg kender. Flere af disse adskiller sig på den måde at de udskifter en essentiel ingrediens, som eksempelvis smør eller sukker.

På den måde kan du med sikkerhed finde den bedste banankage opskrift, også uden at skulle til købmanden. Desuden er flere af banankagerne også særdeles sunde og kan derfor udgøre en god snack, også selvom du er på diæt.


Bedste Banankage Uden Smør

Banankage Uden Smør
Svampet banankage uden smør, som i stedet bruger solsikkeolie. Dertil er det også uden mælk, hvilket gør det 100% vegansk.
Gå til Opskrift
banankage uden smør

Der kan være rigtig mange gode grunde til at skære ned på smør. Nogen gør det for at forbedre sundheden, og andre gør det for at skære ned for forbruget af animalske produkter. Dertil er der også dem som gerne vil smide nogle kilo.

Denne banankage er uden smør, men det skal siges at den i stedet indeholder solsikkeolie. Derfor indeholder den altså stadig noget fedt, men det er det sunde vegetabilske fedt.

Du kan selv vælge præcis det fedtstof som passer bedst til dig. I opskriften brugte jeg solsikkeolie, som er højt i omega-6 fedtsyrer. Men du kan også bruge andre smør-alternativer som kokosolie.


Bedste Banankage Uden Sukker

Banankage uden Sukker
Svampet banankage uden sukker, som i stedet er med dadler. En sund opskrift på banankage som er helt uden sukker.
Gå til Opskrift
banankage uden sukker med dadler

Rent sukker smager dejligt men har desværre en række ulemper. Det er hvad man kalder tomme kalorier, som betyder du får energi, men ingen vitaminer og mineraler. Derudover, som Sundhed skriver, øger det også risikoen for diabetes.

Det sker da sukker øger mængden af insulin i blodet og store mængder kan i sidste ende gøre kroppen insulinresistent. Desuden giver rent sukker ikke det stabile energiniveau man ønsker, og betyder man hurtigere bliver sulten. Det gør dadler derimod, hvilket er grunden til denne banankage er sprængfyldt med dadler.

Det er måske ikke et keto brød, men dette bananbrød et godt alternativ, hvis du ønsker at skære ned på dit forbrug af sukker.


Bedste Banankage Med Kærnemælk

Banankage med Kærnemælk
Den perfekte banankage hvis du leder efter en kage der både er fugtig og fuld af smag. Den kommer med masser af frosting, og så smager den lidt af kanel. Lækkert!
Gå til Opskrift
svampet banankage flødeost

Der er rigtig mange som elsker kærnemælk, og det altså med god grund. Det har nemlig en fantastisk syrlig og frisk smag, som passer fantastisk til desserter. Desuden er kærnemælk også en af magreste typer mælk, så det er tilmed et sundt valg.

Jeg har lavet mange banankager i mit liv, og herover ser du altså den bedste opskrift på banankage med kærnemælk jeg har lavet.


Bedste Veganske Banankage

Vegansk Banankage Med Chokolade
Lækker vegansk banankage med chokolade, hvor alle de animalske produkter er udskiftet med plantebaserede veganske ingredienser. Perfekt til veganeren eller vegetaren, som ikke kan få nok af banankage.
Gå til Opskrift
vegansk banankage opskrift

Veganisme er en livsstil som udelukker alle former for animalske produkter, hvilket inkluderer både materiale, som læder, og fødevarer. Derfor kan veganere altså ikke spise æg, mælk og lignende produkter. Heldigvis er denne opskrift fuldstændig uden animalske produkter.

I stedet bruger opskriften ingredienser som kokosolie og sojamælk, hvilket giver en smag og konsistens som er meget lignende den almindelige. Du kan altså spise denne banankage om du er veganer eller ej.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen