bedste lchf madblogs

Bedste Madblogs med LCHF Opskrifter i Danmark

Herunder har jeg lavet en samling af de bedste LCHF madblogs i Danmark. Nogen af disse skriver udelukkende low-carb opskrifter, mens andre blot har en sektion på siden. Dog er dette altså nogle af de absolut bedste madblogs i denne kategori du finder i landet.

Der er generelt ikke mange blogs i Danmark som beskæftiger sig med diæten og det var derfor ikke helt nemt at finde. Derfor er det altså ikke verdens længste liste, da den kun indeholder madblogs som leverer originale LCHF opskrifter af en god kvalitet.


Nemlig

Nemlig er Danmarks største online supermarked, som tilbyder et utroligt stort udvalg af dagligvare og måltidskasser. Dertil finder du også et bredt udvalg af opskrifter indenfor mange forskellige kategorier, hvilket inkluderer LCHF.

De har et særligt stort udvalg af LCHF opskrifter og madplaner på siden, som naturligvis er gratis at bruge. Desuden gøres madlavningen nem, når man finder sine low-carb opskrifter på Nemlig, da man har muligheden for at købe alle ingredienserne med et enkelt klik.

Madbanditten

Madbanditten er en af Danmarks største madblogs og måske den med flest LCHF opskrifter. Udover opskrifter, finder du også mange artikler omkring low-carb diæten. Derfor bør du med sikkerhed give bloggen et besøg, hvis du overvejer at prøve en LCHF diæt.

Siden drives af Jane som desuden er forfatter på en række bøger, samt foredragsholder. Kvaliteten af indholdet er derfor altid i top, hvad end det er en opskrift eller lærerig artikel.

Læs mere om denne blog her.

Mine Bedste LCHF Opskrifter

Denne madblog blev startet nærmest ved et tilfælde da skaberen Rikke Steenbuch ønskede et sted at opbevare madbilleder, hvilket resulterede i at hun startede en Facebook gruppe. En gruppe hvor hun kunne dele alle hendes LCHF opskrifter.

I dag har Facebook gruppen over 8.000 medlemmer og Rikke’s blog er vokset til en af de største i netop LCHF kategorien. På hendes blog finder du et hav af low-carb opskrifter, med gode billeder og beskrivende fremgangsmåder. Det er ikke overrasekende at hendes blog har nået en imponerende størrelse.

Læs mere om denne blog her.

RAVFOOD

Selvom RAVFOOD ikke udelukkende er LCHF opskrifter, finder du alligevel utroligt mange opskrifter indenfor kategorien på siden. Hvad end det er morgenmad, salater eller frokost så har RAVFOOD med sikkerhed noget der falder i din smag.

Det er desuden en familieblog og drives således af Kathe, Nina, Kathrine, far Ivan og Mathias. Nu om dage er det dog primært Kathe som driver bloggen, men det betyder imidlertid ikke at kvaliteten er gået ned. Opskrifterne du finder på RAVFOOD har nemlig gode beskrivelser og er alle testet af familien.

Læs mere om denne blog her.

Nor’s Mor

Nor’s Mor er et rigtigt passionsprojekt og det er tydeligt i hendes opskrifter. De er nemlig af en høj kvalitet, med gode beskrivelser og billeder. Desuden har denne blog også mange unikke og utroligt lækre retter, som endda er LCHF.

På siden finder både almindelige og LCHF opskrifter, som er noget udover det sædvanlige. Jeg kan i særlig grad anbefale hendes squash lasagne eller keto pandekager. Du finder disse og meget mere på hendes side, hvor der er noget til enhver smag.

Læs mere om denne blog her.

Sofia Sommer

På denne blog finder du en lang række opskrifter som passer perfekt til en low-carb diæt, hvilket inkluderer alt lige fra aftensmad til kage og desserter. Man har muligheden for at vælge mellem de helt simple opskrifter samt nogle mere komplicerede, så der er helt sikkert noget til dine evner.

Bloggen drives af Sofia Sommer, som ikke bare er blogger men også forfatter. Hun har skrevet bogen “Sune vaner, smuk figur”, som kan købes på diverse forhandlere såsom Saxo. Så man kan altså den grad stole på Sofia ved hvad hun snakker om. Giv hendes blog et besøg eller køb hendes bog.

Læs mere om denne blog her.

Nem LCHF

Nem LCHF er som navnet hentyder en blog der er fuldkommen dedikeret til low-carb diæten. Hvis du følger denne diæt kan du således finde masser inspiration og opskrifter på bloggen. Formålet med bloggen er nemlig at give dig en nem tilgang til LCHF diæten og finde opskrifter.

I modsætning til mange andre blogs, som laver LCHF opskrifter, er skaberne af denne madblog fokuseret på at levere opskrifter som bidrager til en sund livsstil. Det anses altså nærmere som en livsstil end en quick-fix slankekur, hvilket må siges at være en god ting!

Læs mere om denne blog her.

Big Time

Big Time madbloggen drives af Bettina som er et vaskeægte madøre. Inspirationen til denne side kom da hun først prøvede LCHF diæten som et forsøg på at tabe vægten. I modsætning til mange andre diæter oplevede hun at præcis denne kost bidrog et holdbart vægttab.

Hun har altså fundet en diæt der virker for hende og ønsker at dele dette med hendes læsere. Så hvis du også gerne vil opnå et markant og holdbart vægttab er dette måske bloggen for dig.

Læs mere om denne blog her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen