Surimi Salat Opskrift | Skaldyrssalat Med Surimi

Her finder du opskriften på en simpel skaldyrssalat med surimi. Den er både frisk og fed i smagen, hvilket giver et godt samspil. Desuden er dette altså en basis opskrift, hvilket betyder der er plads til at justere den efter smag.

En surimi salat tillader for brug af masser råvarer og de fleste passer fint til. Således er opskriften lavet til du selv kan vælge dine ingredienser i henhold til salat og grøntsager. Så du må hellere end gerne tilføje dine egne yndlings ingredienser.

Hvilken Mayonnaise Til Surimi Salat?

Når det kommer til salat med surimi bruges der oftest japansk mayonnaise. Det er, ikke overraskende, en form for mayonnaise som er japansk inspireret. Dog kan man altså sagtens lave en god surimi salat med den helt klassiske, eller måske endda en salatmayonnaise. Ja, det er altså ikke kun pomfritter det kan bruges til.

Selvom man sagtens kan bruge almindelig mayonnaise til surimi salat, vil man opleve en bedre smag ved køb af den japanske. Det har nemlig en lidt anerledes og karakteristisk smag, som vil gøre salaten mere autentisk. Desværre kan det være lidt besværligt at finde japansk mayonnaise, og vil som oftest ikke være at finde i normale supermarkeder.

Heldigvis er det nemt at finde, hvis du tager et kig på online supermarkeder. Der er mange at vælge i mellem, men her er en liste over de bedste online supermarkeder, som findes i Danmark. Her vil du nemt finde præcis hvad du leder efter, for det meste.

surimi salat skaldyrssalat
Udskriv
5 fra 1 stemme

Surimi Salat – Skaldyrssalat

Basis opskrift på en surimi salat med mayonnaise, som kan spises til aftensmad eller som tilbehør. Det er en skøn skaldyrssalat, som endda er hurtig og billig at lave.
Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid10 min
Ret: Salat
Køkken: Japansk
Tags: salat, skaldyr, skaldyrssalat, surimi, surimi salat
Portioner: 2 personer
Kalorier: 489kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 200 g Surimi også kaldet krabbekød
  • 1 stk Avocado
  • 1 stk Forårsløg
  • 100 g Mayonnaise
  • 200 g Blandet salat Fks. icebergsalat og frisk spinat
  • 1 spsk Citronsaft

Sådan gør du

  • Bland citronsaft og mayonnaise sammen. Vend herefter surimi (krabbekød) i denne blanding.
  • Skær alle de resterende ingredienser i tern eller hvad du foretrækker, og læg surimi op i blandingen.

Noter

I en skaldyrssalat er der forskel på hvor meget mayonnaise man foretrækker. Nogen vil gerne have masser, mens andre vil have mindre. Så hvis du syns det er for meget eller for lidt, justerer du blot mængden.
Kategorier Hovedret

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering