fransk hotdog dressing

Hjemmelavet Fransk Hotdog Dressing Opskrift

Fransk hotdog dressing har længe været populært i Danmark, og store dele af verden. Denne opskrift prøver at efterligne den fantastiske franske hotdog dressing man finder på 7/11, og diverse online supermarkeder. Hvis den ikke er præcis som du ønsker, kan du altid tilføje, eller udelade, nogle ingredienser.

Der findes mange dressinger til hotdogs, pølsehorn, og bare pølser, men den franske er absolut en af de bedste. Den kombinerer nemlig alle de lækre ting ved andre dressinger, såsom ketchup, sennep og endda mayo!

Den kan bruges til almindelige hotdogs, eller franske hotdogs, også kaldet en hapsdog. Ja, så længe der er pølser involveret, så har du fundet den rette dressing.

Kan Man Bruge Fransk Dressing Som Dip?

De helt store fans af fransk hotdog dressing spørger naturligvis sig selv, hvorvidt det er muligt at bruge den til dip. Umiddelbart egner den sig ikke fantastisk til dyppelse med chips, eller grøntsager. Her vil en peanutbutter sauce dip, eller Holiday dip være bedre.

Men helt ærligt, hvis det virker for dig, go for it. Dog kan det siges at den er meget tyk af en dip at være. Jeg har ikke selv fundet eller prøvet en dip udgave af denne dressing, men det er naturligvis muligt. Hvis du ligger inde med en opskrift er du velkommen til at skrive hertil, og få din franske hotdog dip opskrift på siden.

Salatmayonnaise I Hotdog Dressing

Salatmayonnaise er faktisk meget lignede den klassiske mayo, trods de meget forskellige navne. Hvis man dømmer kun udfra navnet, skulle man jo næsten tro at salatmayonnaise var sundt, hvilket ikke helt er tilfældet.

Hvis du foretrækker at bruge salatmayonnaise, istedet for den klassiske mayo, kan du sagtens gøre det. Vi har tilmed en opskrift på salatmayonnaise, her på siden. Den kan klart anbefales, hvis du skal lave en hotdog dressing, som er dronningen værdig.

fransk hotdog dressing
Udskriv
3.07 fra 62 stemmer

Fransk Hotdog Dressing

Hjemmelavet fransk hotdog dressing, som smager meget lignende dem man køber. Denne franske hotdog dressing passer perfekt til pølser og pølsehorn.
Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid15 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Fransk
Tags: dip, dressing, fransk, hotdog, mayo
Portioner: 8 portioner
Kalorier: 289kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 5 dl. Mayonnaise Ægte, eller hjemmelavet. Det også muligt at bruge salatmayonnaise
  • 1 stort Løg
  • 3 spsk. Ketchup
  • 1-2 spsk. Sennep Sød
  • 1 tsk. Sukker
  • 3 tsk Citronsaft
  • 1 tsk Karry
  • 1 tsk Hvidløgpulver

Sådan gør du

  • Løget pilles og hakkes meget fint. Det er nemmest med en foodprocessor, da det skal være meget fint.
  • Bland alle ingredienserne sammen med løget i en skål. Vigtigt at det bliver blandet fuldstændig sammen.

Noter

Du kan lave din hotdog dressing og bruge den i en længere periode. Den kan holde sig ret lang tid i køleskabet, hvis du opbevarer den ordentligt. Så længe den stadig dufter godt, er den helt fin.

2 kommentarer til “Hjemmelavet Fransk Hotdog Dressing Opskrift”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll til toppen