glasur opskrift

Glasur Opskrift | Simpel Glasur Af Flormelis

Her finder du verdens mest simple glasur, baseret på 2 ingredienser. Den bruger nemlig kun flormelis og vand, hvilket betyder den kan laves nemt og billigt. Trods de simple ingredienser smager den stadig lige som den skal.

Denne opskrift kan betegnes som en basis-glasur, da du kan lave den om til hvad end du har lyst til. Man kan tilføje de smage man vil og justere efter ens ønsker.

Simpel Glasur Til Kransekage Mm.

Denne glasur er så simpel at den kan bruges til de fleste ting. Den har en sød og simpel smag, da den er baseret på flormelis. Det betyder at den kan bruges til mange forskellige kager, om det er så chokolademuffins eller kransekage.

Et sted hvor en simpel flormelis glasur er god, er på småkager. Det giver nemlig lidt mere smag til nogle ofte ret simple kager. Dog kan den også bruges til kanelmuffins, eller hvad man ellers kan tænke sig til.

Skal du derimod lave en kanelkage kan vi anbefale en lækker kaffeglasur.

Glasur Med Flormelis

Glasur Med Flormelis

Man kan lave mange slags glasurer, nogen mere avancerede og andre super lette. Den her glasur opskrift er nok den mest simple der findes i verden, da den bruger 2 ingredienser. En af disse er endda bare vand, så bliver det altså ikke lettere.

Det er faktisk den samme glasur som bruges til en chokoladeglasur, med den forskel at der ikke er kakaopulver. I hvert fald såfremt man laver den simple udgave med flormelis, uden smør etc.

Det eneste du rigtig skal være opmærksom på når du laver glasur er mængden af vand og flormelis. Det er vigtigt at der bliver brugt de korrekte mængder, da den ellers vil blive for tynd eller tyk.

Herunder ser du et godt udgangspunkt som altså er 1/4 dl vand til 100 gram flormelis. Hvis du gerne vil tilføje kanel eller kakaopulver, skal mængden af vand naturligvis justeres.

glasur opskrift
Udskriv
3.7 fra 10 stemmer

Glasur – Simpel Sukker Glasur

Verdens mest simple glasur med en sød sukker-smag, baseret på flormelis og vand.
Forb. tid5 min
Tilb. tid0 min
Samlet tid5 min
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Tags: glasur, glasur med flormelis, sukker glasur
Portioner: 1 portion
Kalorier: 418kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 100 g Flormelis
  • 1/4 dl Vand

Sådan gør du

  • Tilføj 100 gram flormelis til en lille skål.
  • Bland vandet i, og sørg for der ikke er nogen klumper.

Noter

Det er vigtigt der ikke bliver tilføjet mere vand end anvist, ved mindre man foretrækker den meget tynd. Så kan man nemlig risikere glasuren løber af kagen etc.

1 kommentar til “Glasur Opskrift | Simpel Glasur Af Flormelis”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll til toppen