snobrødsdej til snobrød

Snobrød Opskrift | Snobrødsdej Til Luksus Snobrød

Nem opskrift på luksus snobrødsdej som bruges til at lave snobrød over bål. Selve dejen kan du lave indenfor en halv times tid. Desuden er den baseret på ingredienser de fleste allerede har i køleskabet, hvilket gør det til et billigt brød.

Faktisk er denne opskrift også vegansk, hvilket naturligvis ikke gør noget dårligt for smagen. Det er faktisk rent tilfældigt at den er vegansk.

Luksus Snobrød Til Bål

Dette er en simpel opskrift på luksus snobrødsdej. Selvom den er simpel, er smagen nemlig bare helt perfekt. Trods eksempelvis groft brød med grahamsmel er et sundt alternativ, så kan den klassiske snobrødsdej bare noget. Særligt når man laver snobrød, da det som oftest er en hyggelig ting, som man ikke gør ofte.

En ting er snobrødsdejen, men hvis du gerne vil have de helt lækre snobrød skal du have styr på varmen. Pas på du ikke overbrænder dem på bålet, da det vil give en bitter smag. Hold dem over ilden, og lad det tage den tid det tager.

Hvis snobrød spises som frokost eller aftensmad kan man godt savne lidt rigtig mad. Her kan det være lækkert hvis man spiser en tomatsuppe til. Her skal du bruge en tomatsuppe opskrift, som kan spises kold, hvilket du finder her på siden.

Vegansk Snobrød

Der findes mange opskrifter på snobrød, hvoraf mange er veganske. Imidlertid er der også mange som ikke er, da de indeholder mælk eller æg. Hvis du er veganer eller vegetar kan jeg glæde dig med at sige; denne opskrift er begge.

Denne snobrødsdej er lavet på simple ingredienser hvor der ikke indgår animalske produkter. Heldigvis betyder dette altså ikke noget for smagen. Faktisk finder du her på Altmad mange forskellige veganske retter, herunder vegansk banankage. Samtidig er der også de sunde opskrifter som vegansk græskarsuppe. Så hvis du leder efter inspiration, så tag dig et kig omkring.

snobrødsdej til snobrød
Udskriv
4.5 fra 2 stemmer

Snobrødsdej Til Snobrød – Luksus

Luksus snobrødsdej til snobrød. Dejen er nem at lave og fungerer perfekt til snobrød eller andet bålbrød.
Forb. tid5 min
Hævetid30 min
Samlet tid35 min
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Tags: dej til snobrød, luksus snobrød, snobrød, snobrødsdej
Portioner: 4 Snobrød
Kalorier: 147kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 10 g Gær
  • 2,5 dl Vand
  • 2 spsk Sukker
  • 1 spsk Salt
  • 125 g Hvedemel

Sådan gør du

  • I en stor skål tilføjes alle ingredienserne, og de æltes sammen indtil du får en jævn snobrødsdej. Den skal være smidig, men samtidig have en fast konsistens.
  • Lad efterfølgende snobrødsdejen hæve i 30 minutter under et vådt hviskestykke.
  • Bag snobrød over bålet.

Noter

Snobrød er en god spise til en varm sommerdag eller aften. Det er hyggeligt, men kan godt mangle lidt smag, selvom bålet giver en god røgsmag. Derfor kan du fylde snobrødet med diverse fyld; skinke, ketchup, dressing. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll til toppen